Melco

Informatie over Melco

Melco werd in 1975 in Japan opgericht door Makoto Maki. Maki, een enthousiaste audiofiel, richtte het bedrijf op om de beste audiocomponenten van die tijd te ontwerpen en te produceren – het onbetwiste meesterwerk van de Melco-lijn was de platenspeler, die in 1980 in het Verenigd Koninkrijk werd geïntroduceerd en een nieuwe standaard zette voor muziekweergave.

Nu blaast het bedrijf met trots het zeer gerespecteerde merk Melco nieuw leven in en biedt het veeleisende audiofielen hoogtechnologische genetwerkte audiocomponenten.

 1.349,00

 7.999,00

 9.999,00

 2.499,00

 3.299,00

 3.499,00

Oorspronkelijke prijs was: € 2.499,00.Huidige prijs is: € 1.750,00.

Aanvullende informatie over Melco

Geschiedenis Melco

In 1975 is Melco opgericht Makoto Maki. De ontwikkeling was in de eerste jaren volledig analoog in de vorm van draaitafels. Melco zette hiermee een nieuwe standaard op het gebied van vinyl.

Na deze jaren is de focus van Melco veranderd. Een ander merk werd geboren in de vorm van Buffalo. Dit merk is sinds het begin van het internet al een grote speler op gebied van routers, netwerkswitches en dataservers in de vorm van NAS’en.

De audiofiele liefhebber in Makoto Maki is al die jaren de markt blijven volgen. Toen hij in de markt was voor een netwerkspeler kon hij geen speler vinden naar zijn wens. Een gedeelte van de R&D van Buffalo werd gebruikt om de beste netwerkspeler te bouwen. Het merk Melco werd op deze manier weer nieuw leven ingeblazen.

Hedendaags heeft Melco een diversiteit aan netwerkspelers in verschillende prijsklasse. Het bieden van de mogelijkheid om cd-spelers perfect te digitaliseren en audiofiele netwerkswitches.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.