Spendor

Informatie over Spendor

Spendor werd eind jaren zestig opgericht door Spencer en Dorothy Hughes – de ‘Spen’ en ‘Dor’ in de naam. Spencer gebruikte de kennis en expertise die hij als ingenieur op de afdeling geluidstechniek van de BBC had opgedaan om zijn eerste luidspreker, de BC1, te creëren. Dit baanbrekende ontwerp werd al snel de favoriete monitor voor omroepen en opnamestudio’s wereldwijd.

Het doel van high-end luidsprekers is om een helder, transparant geluid te leveren. Dit is precies zo dat de oneindig subtiele tinten, tonen en kleuren van de muziek zelf kunnen schijnen, vrij van vervorming, onderbrekingen en compromissen.

 1.970,00  1.670,00

 2.599,00  2.299,00

 3.599,00  3.175,00

 4.999,00  4.375,00

Oorspronkelijke prijs was: € 8.499,00.Huidige prijs is: € 7.400,00.

Oorspronkelijke prijs was: € 12.999,00.Huidige prijs is: € 11.300,00.

Oorspronkelijke prijs was: € 5.499,00.Huidige prijs is: € 4.750,00.

Oorspronkelijke prijs was: € 24.999,00.Huidige prijs is: € 21.800,00.

 3.899,00  3.450,00

 2.399,00  2.100,00

 6.999,00  5.999,00

 12.500,00  10.150,00

Aanvullende informatie over Spendor

We ervaren allemaal muziek op een unieke en persoonlijke manier. Het is een intense, meeslepende ervaring die zowel de emoties en het intellect als de zintuigen aangrijpt. Spaarluidsprekers onthullen deze details en subtiliteiten die nieuwe vensters openen over de uitvoering en transformeren de manier waarop u verbinding maakt met muziek – ze brengen muziek levendig tot leven.

Het portfolio aan luidsprekers wordt opgebouwd in 3 verschillende series. De eerste serie is de A-Lijn waarin relatief bescheiden luidsprekers zich kenmerken door een groots geluid. Voor iemand die verder wil is de D-Lijn ontworpen. Deze lijn kenmerkt zich door zeer gedetailleerd geluidsbeeld in het gehele frequentie gebied.
Wie van het klassieke ontwerp van luidsprekers houdt is de Classic-Lijn. In deze lijn is duidelijk het BBC ontwerp terug te zien en met de nieuwe ontwikkelingen een prachtige luidspreker.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.