Q Acoustics

Informatie over Q Acoustics

Q Acoustics “de beste betaalbare luidsprekers in de wereld”. Dat is de slogan die Q Acoustics hanteert.

De ontwerp-opgave voor Q Acoustics producten is heel eenvoudig. Ze willen enkel de best betaalbare luidsprekers in de wereld ontwerpen en produceren.

Natuurlijk niet ‘s werelds beste luidsprekers tegen elke prijs; maar toch ‘s werelds beste luidsprekers ‘tegen de beste waarde’.

De Q Acoustics Concept 30 gaat verder op het succes van de Q Acoustics Concept serie. De Concept serie heeft de bekende Q Acoustics GelCore behuizing (tussen twee lagen een gelcore om onnodige kast resonantie voorkomen). Voor de Concept serie zijn drivers opnieuw ontwikkeld om meer te streven naar de kwaliteit van de Concept 300 en 500. Het design van de Concept 30 is natuurlijk stijlvol en elegant. De hoogglans afwerking is verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart, zilver en wit.

Vanaf:  1.199,00

Met Q Acoustics Concept 300 weer een opvallend goed klinkend product op de markt gezet dat de competitie met duurdere concurrenten gemakkelijk aankan.

Vanaf:  3.599,00

Setprijs! Elk element van akoestische innovatie in de Q Acoustics Concept 50 is gericht op het ontwerpen van de stilst mogelijke kast, onaangetast door interne en externe resonanties.  Dat levert een gefocust stereobeeld, nauwkeurige audio en een uitgebreid holografisch geluidsbeeld op.

 2.599,00

De Concept 500 is niet alleen stijlvolle luidspreker. De klank van deze speakers is ook nog eens groots te noemen met een mooie ruimtelijk beeld. Een win-win situatie in dit geval. Het inruilen van uw luidsprekers is eventueel mogelijk op de Q Acoustics luidsprekers. Neem hiervoor graag even contact met ons via onderstaande button “informatie aanvragen”. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 5.999,00

Draadloze luidsprekers Streamingsdiensten: Spotify Connect, Chromecast, Alexa, Tidal, Qobuz Te gebruiken in multiroom configuratie Inclusief Q Acoustics Hub met meerdere aansluitingen: HDMI ARC aansluiting Phono / draaitafel aansluiting Prijs is per paar

Vanaf:  1.999,00

 699,00

Aanvullende informatie over Q Acoustics

Voor deze monumentale taak is een team samengesteld van ‘s werelds meest ervaren en succesvolle luidspreker ontwerpers en mag de consument er 100% op vertrouwen dat zij volledig succesvol zijn geweest.

De resultaten spreken voor zich. Q Acoustics luidsprekers ontvangen prestigieuze prijzen en genieten van een universele bijval door zowel consumenten en deskundige beoordelaars. Iedereen is het er over eens dat de Q Acoustics producten hoogwaardige prestaties leveren ongeëvenaard voor hun prijs.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.