Elipson

Informatie over Elipson

Het Franse Elipson maakt al sinds de jaren dertig luidsprekers die tot ieders verbazing spreken. Toonaangevende vormgeving gecombineerd met een zeer bijzonder weergave. Wie kent niet de 1303 met zijn direct herkenbare en fantastische uitstraling die als enige luidspreker is opgenomen in de collectie van het museum of modern art in New York.

Aanvullende informatie over Elipson

De hieronder getoonde Prestige lijn bestaat bij Elipson al sinds 1975. Destijds imponeerde de lijn al bij menig audiofiel. Deze nieuwe Prestige lijn doet zijn naam eer aan met als groot voordeel dat de luidsprekers erg betaalbaar zijn.
In vergelijk met merken als B&W, Q Acoustics en Dali zult u zich, net zoals wij, positief verbazen over deze Elipson Prestige luidsprekers en verdienen het om beluisterd te worden.
Groot voordeel van deze serie is dat ze een hoog rendement hebben wat wil zeggen dat ze makkelijk aanstuurbaar zijn en dus geen grote vermogens versterker nodig hebben maar wel 1 van een goed niveau.
De Prestige is bekroond met de Diapason 2017 D’or Award !

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.