Esse Quadro

Informatie over Esse Quadro

Esse Quadro is een jong bedrijf, opgericht in 2015 in het Italiaanse Triëst door Salvatore Spatafora.

Er is echter vele jaren van projectontwikkeling en onderzoek achter de rug, waarbij de passie voor geluid is aangevuld met die voor muziek. Ondernemerschap, vastberadenheid en diepgaande studies van akoestische fysica hebben het mogelijk gemaakt dat een idee een vaste realiteit werd door een lijn van innovatieve sprekers te creëren.

Aanvullende informatie over Esse Quadro

Esse Quadro ontwikkelt alle interne fasen van het project: ontwerp en lijnstudie, opbouw van het meubilair van de spreker, keuze en montage van componenten voor het filterontwerp … zonder de strenge testresultaten en kwaliteitscontroles te vergeten.

Doordat dit product het vakmanschap en de modernste bouwtechnologieën combineert leidt dit automatisch tot grote klanttevredenheid en ontwerpintegriteit . Alles 100% GEMAAKT IN ITALIË.

De synergie door schilder en meester leerlooiers stelt de meest veeleisende klant ook in staat om hun aankoop, in kleur en textuur, aan te passen voor een uniek product en perfect in lijn met hun eigen stijl.

Het doel is om passie, kracht en creativiteit over te brengen. Gegarandeerd altijd kwaliteit, stijl … en vreugde in luisteren.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.