Esse Quadro is een jong bedrijf, opgericht in 2015 in het Italiaanse Triëst door Salvatore Spatafora.

Er is echter vele jaren van projectontwikkeling en onderzoek achter de rug, waarbij de passie voor geluid is aangevuld met die voor muziek. Ondernemerschap, vastberadenheid en diepgaande studies van akoestische fysica hebben het mogelijk gemaakt dat een idee een vaste realiteit werd door een lijn van innovatieve sprekers te creëren.

Esse Quadro ontwikkelt alle interne fasen van het project: ontwerp en lijnstudie, opbouw van het meubilair van de spreker, keuze en montage van componenten voor het filterontwerp … zonder de strenge testresultaten en kwaliteitscontroles te vergeten.

Doordat dit product het vakmanschap en de modernste bouwtechnologieën combineert leidt dit automatisch tot grote klanttevredenheid en ontwerpintegriteit . Alles 100% GEMAAKT IN ITALIË.

De synergie door schilder en meester leerlooiers stelt de meest veeleisende klant ook in staat om hun aankoop, in kleur en textuur, aan te passen voor een uniek product en perfect in lijn met hun eigen stijl.

Het doel is om passie, kracht en creativiteit over te brengen. Gegarandeerd altijd kwaliteit, stijl … en vreugde in luisteren.

Aanbieding!
6.990,00