Search
Close this search box.

Advance Paris

Advance Paris Logo

Informatie over Advance Paris

Advance Paris ooit begonnen als Advance Acoustic is een Frans bedrijf met een roemrijke geschiedenis qua apparatuur. Advance Acoustic is begonnen in 1995 met een filosofie. Het ontwikkelen van hifi apparatuur en luidsprekers met goede en betaalbare prijs-/kwaliteitsverhouding. Het merk is begonnen in 1995 met ontwikkelen van 5 luidsprekers (stereo). Deze hebben de eerste jaren veel succes gehad en zijn later uitgebreid met centerluidsprekers en subwoofers.

 2.695,00

 3.995,00

 2.895,00

 3.495,00

 1.395,00

Aanvullende informatie over Advance Paris

Advance Acoustic heeft in 2002 de tweede stap gezet in zijn bedrijfsvoering. Vanaf dat jaar heeft Advance zich toegespitst op het realiseren van apparatuur om de luidsprekers aan te sturen. De eerste producten werden met erg veel lof ontvangen op de IFA-show in Berlijn.

Tegenwoordig heeft Advance Paris de lijn compleet uitgebracht in zowel standaard maatvoering (43 cm breed), ook wel Classic Line genoemd, en mid-size (21,5cm breed), ook wel Smart Line genoemd. De hedendaagse lijnen bestaan onder andere uit geïntegreerde versterkers, voor- en eindversterkers, cd-spelers en netwerkspelers (met DAC’s).
De laatste ontwikkelingen binnen Advance hebben ervoor gezorgd dat er tegenwoordig ook all-in-one apparaten beschikbaar zijn (versterker, netwerkspeler, cd-speler en talloze aansluitingen) en nieuwe receivers in de vorm van een versterker met ingebouwde netwerkspeler.
De verschillende producten van Advance zijn bij ons in de winkel te bewonderen en tevens is het de mogelijkheid om hieronder alvast een groot deel van het assortiment van Advance te bekijken.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.