Keces Audio

Informatie over Keces Audio

Keces Audio, opgericht in 2002, streeft ernaar om u te laten genieten van de pure en kristalheldere geluidskwaliteit. Uw installatie dient te klinken alsof u bij een live optreden bent.

 499,00

 799,00

 3.599,00

Aanvullende informatie over Keces Audio

Keces streeft met zijn producten naar perfectie. Meer dan een decennium innoveert Keces onvermoeibaar het meest
geavanceerde technologie; beschikt over cruciale knowhow om belangrijke componenten te produceren om de superieure kwaliteit van het product te garanderen.
In onze filosofie streeft Keces niet alleen naar een uitstekend geluid, maar ook naar een elegant design. Zo zijn de producten van Keces
niet alleen voor uw oren, maar ook een prachtig apparaat voor uw woonkamer of luisterruimte.

De visie is om continu een volledige productlijn van audioapparatuur te ontwikkelen die tegenwoordig zal voldoen aan de behoeften en smaak van audiofielen.
Daarnaast worden de high-end Hi-Fi Keces audio producten zo toegankelijk mogelijk gemaakt voor elke audiofiel tegen een redelijke en
betaalbare prijs, omdat zij willen dat iedereen optimaal van muziek moet kunnen genieten.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.