Cambridge Audio

Informatie over Cambridge Audio

In 1968 is Cambridge Audio opgericht met doel om iedereen te laten genieten van goede muziek. Cambridge is begonnen met het ontwerpen van een versterker. De jaren die volgde zijn ze mee gegaan met de trends van die tijd. De ontwikkeling van zowel cassette deck als cd-speler heeft Cambridge beide gedaan. In 2011 is hier het onderdeel streamen aan toegevoegd. Cambridge heeft toen zijn eigen streammagic platform ontwikkeld. Een platform wat anno nu (2023) nog steeds actief is.

Elke netwerkspeler of deze nu los is of ingebouwd met een versterker maakt gebruik van het Streammagic platform. U kunt hierdoor genieten van internetradio, Spotify Connect, Tidal Connect, Deezer, Qobuz of muziek van een usb-stick/usb-schijf, NAS of DLNA/UPNP.

Naast het streamen heeft Cambridge Audio ook een compleet pakket met voorversterkers, eindversterkers, geïntegreerde versterkers, all in one apparaten, cd-spelers of cd-loopwerk, draaitafels en losse dac’s.

Wij hebben Cambridge Audio niet meer in het assortiment. Een alternatief is bijvoorbeeld Atoll Electronique.

Aanvullende informatie over Cambridge Audio

niets gevonden

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.