ProJect

Informatie over ProJect

Pro-Ject Audio Systems, in de volksmond wel bekend onder de naam Project, werd in 1990 opgericht door Heinz Lichtenegger. Het oorspronkelijke doel was om eenvoudige draaitafels te fabriceren in een betaalbare prijsklasse. Hij wist dat vele muziekliefhebbers nog wilden genieten van hun kostbare grammofoonplaten/LP collectie.

In de bijna 30 jaar dat Project nu bestaat heeft het een groot aantal draaitafels op de markt gebracht die internationaal hoog werden geprezen. De laatste jaren zijn de draaitafels dan ook vaak gewaardeerd met bijvoorbeeld de Eisa Awards. Heinz Lichteneggers’s initiatief heeft er onder andere voor gezorgd dat de draaitafel weer terug in de belangstelling staan! Waar andere fabrikanten afscheid namen van de draaitafel was het voor Heinz juist de reden om er mee te beginnen. Deze andere manier van denken heeft Project gebracht tot waar ze nu zijn en zorgt ervoor dat vandaag de dag in de markt van draaitafels niet meer weg te denken zijn.

 299,00  249,00

Oorspronkelijke prijs was: € 329,00.Huidige prijs is: € 279,00.

 99,00  85,00

 79,00  65,00

Oorspronkelijke prijs was: € 399,00.Huidige prijs is: € 275,00.

Oorspronkelijke prijs was: € 699,00.Huidige prijs is: € 599,00.

Oorspronkelijke prijs was: € 279,00.Huidige prijs is: € 229,00.

Aanvullende informatie over ProJect

Project heeft naast het bouwen van draaitafels het assortiment in de jaren uitgebreid en heeft dit ook niet onverdienstelijk gedaan. De elektronica kant van het merk is net als de draaitafels van zeer betaalbaar tot een hoger prijssegment. Ook deze kant van het merk heeft de afgelopen jaren verschillende prijzen gewonnen.

De apparatuur (ook wel Box Design) is onderverdeeld in verschillende lijnen: de E lijn, C Lijn, S2 lijn, DS2 lijn, RS lijn en RS2 lijn. Beginnend in prijs met de E lijn tot de duurste lijn, RS2. Elke lijn heeft verschillende soorten elektronica waaronder vaak een draaitafel versterker, een digitaal naar analoog converter (DAC), cd-speler en hoofdtelefoonversterker.

De draaitafels van Pro-Ject worden bedacht in Oostenrijk en gefabriceerd in Tsjechië. De apparatuur wordt tevens in Oostenrijk bedacht en gefabriceerd in Slowakije. De reden van deze manier van werken is om de kosten zo laag mogelijk te houden. Op deze manier is het mogelijk om de klant een betaalbaar product te leveren met een hoge kwaliteit.

Benieuwd naar de producten van Pro-Ject? Bekijk dan de producten eens op onze website of kom eens langs in onze winkel.

Handige Links

Bruikbare informatie

Beleef de Luisterruimte bij Hans Audio in HoornBent u op zoek naar nieuwe of andere audioapparatuur , dan wilt u graag kunnen luisteren naar die apparatuur. Het beste maakt u dan een luisterafspraak zodat wij voor u een luisterruimte kunnen reserveren en de sessie kunnen voorbereiden. Zo kunt u in alle rust luisteren naar ingespeelde apparatuur. Maak een luisterafspraak

Wij bieden naast de verkoop van de producten ook een installatieservice en tuning aan. Deze services bieden wij aan voor de gehele Benelux.

De installatie kan betrekking hebben tot plaatsen van luidsprekers tot het installeren van een complete set van A tot Z. Wij gaan pas weg als u tevreden bent en uw nieuwe installatie begrijpt.

Wilt u graag een nieuwe hifi set aanschaffen, maar geen idee waar u moet beginnen dan bieden wij ook de mogelijkheid om op locatie met u mee te denken over uw nieuwe hifi set.

Heeft u een hifi-set maar ontbreekt er toch wat of heeft u het idee dat er meer uit uw set te halen valt? Wij hebben kennis en expertise in huis om uw installatie te tunen naar een maximale weergavekwaliteit.

Neem voor de installatieservice of tuning contact met ons op voor de voorwaarden.

Bij Hans Audio kunt u uw gebruikte hifi of high-end apparatuur inruilen voor nieuwe apparatuur. Bent u zoek naar iets nieuws en wilt u uw apparatuur aanbieden, stuur ons dan een email met merk, naam, typenummer en een korte beschrijving van de staat van het apparaat.

Er kan niet ingeruild worden op gebruikte apparatuur.

Neem contact op

Heeft u een product via onze website gekocht dan heeft u in een aantal gevallen het recht om dit zonder opgaaf van redenen te retourneren. U vindt de voorwaarden en het formulier voor herroeping via deze link retourneren

Een product dat u in de winkel heeft gekocht kunt u niet zo maar retourneren. Gaat het echter om een fout in een product dan kan de garantie gelden. U moet dan via ons het product inleveren. Wij zorgen dan voor eventuele reparatie of vervanging. Functioneert het apparatuur niet goed en wilt u dat het gerepareerd wordt, dan adviseren wij u graag.

Ontdek meer over onze producten in onze beoordelingssectie, inclusief onze gedachten over Top 10-selecties.

Bekijk alle productrecensies

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.