Nieuw binnen: Nativ Vita Music Player en Monitor Audio Studio

Nativ Audio Nieuw binnen: Nativ Vita Music Player en Monitor Audio Studio

Vanaf nu bij ons te bewonderen Nativ Vita Music Player en de nieuwe Monitor Audio Studio.

Nativ Vita is een netwerk-muziekspeler en touchscreen controlcenter van wereldklasse. Geniet van directe toegang tot al uw muziek, van uw favoriete muziekdiensten zoals Apple Music, Spotify en Tidal tot muziek op uw computer, NAS of smartphone. Afgeleverd in bit-perfect kwaliteit aan uw draadloze speakers, USB DAC of A/V receiver.

De Monitor Audio Studio is een nieuwe referentie in monitoren. Monitor Audio maakt met deze nieuwe Studio monitor gebruik van de kennis uit de hogere lijnen van Monitor Audio.

In de nieuwe Studio monitor wordt gebruikt van de 4 inch middentoners ontworpen aan de hand van de Platinum serie om de lage frequenties te produceren. Naast deze woofers maakt de nieuwe Studio ook gebruik van de MFD (Micro Pleated Diaphragm) tweeter. Op deze manier krijgt u uit een relatief kleine luidspreker een groots en ruimtelijk beeld. De Studio monitor is namelijk met 34 cm hoog, 15.6 cm breed en 36 cm hoog een relatief slanke monitor.
De Monitor Audio studio wordt geleverd zonder front(doek). Dit zorgt voor een nog gedetailleerde geluid zonder beperkingen die een front kan opleveren.
De Studio maakt gebruik van 2 basreflex sleuven, bij Monitor Audio beter bekend als HiVe II-poortsysteem. Het zorgt ervoor dat de luchtverplaatsing veel sneller verloopt dan een traditionele baspoort. Het resultaat is een uiterst snelle, krachtige bass en super transparant.

Benieuwd naar de Nativ Vita of Monitor Audio Studio? U bent van harte welkom in onze winkel.

Dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.