Nieuw binnen: Nativ Vita Music Player en Monitor Audio Studio

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Nativ Audio Nieuw binnen: Nativ Vita Music Player en Monitor Audio Studio

Vanaf nu bij ons te bewonderen Nativ Vita Music Player en de nieuwe Monitor Audio Studio.

Nativ Vita is een netwerk-muziekspeler en touchscreen controlcenter van wereldklasse. Geniet van directe toegang tot al uw muziek, van uw favoriete muziekdiensten zoals Apple Music, Spotify en Tidal tot muziek op uw computer, NAS of smartphone. Afgeleverd in bit-perfect kwaliteit aan uw draadloze speakers, USB DAC of A/V receiver.

De Monitor Audio Studio is een nieuwe referentie in monitoren. Monitor Audio maakt met deze nieuwe Studio monitor gebruik van de kennis uit de hogere lijnen van Monitor Audio.

In de nieuwe Studio monitor wordt gebruikt van de 4 inch middentoners ontworpen aan de hand van de Platinum serie om de lage frequenties te produceren. Naast deze woofers maakt de nieuwe Studio ook gebruik van de MFD (Micro Pleated Diaphragm) tweeter. Op deze manier krijgt u uit een relatief kleine luidspreker een groots en ruimtelijk beeld. De Studio monitor is namelijk met 34 cm hoog, 15.6 cm breed en 36 cm hoog een relatief slanke monitor.
De Monitor Audio studio wordt geleverd zonder front(doek). Dit zorgt voor een nog gedetailleerde geluid zonder beperkingen die een front kan opleveren.
De Studio maakt gebruik van 2 basreflex sleuven, bij Monitor Audio beter bekend als HiVe II-poortsysteem. Het zorgt ervoor dat de luchtverplaatsing veel sneller verloopt dan een traditionele baspoort. Het resultaat is een uiterst snelle, krachtige bass en super transparant.

Benieuwd naar de Nativ Vita of Monitor Audio Studio? U bent van harte welkom in onze winkel.

Meer artikelen om te ontdekken

Tidal login error bij Cocktail Audio

Op dit moment blijkt er helaas een login probleem te zijn met Tidal. Alle Cocktail Audio apparaten geven aan dat de login gegevens niet herkend

Beste Luidsprekers 2021

Wat zijn de Beste Luidsprekers in 2021? Dat heeft te maken met meerdere factoren.Buiten de juiste combinatie, (je kunt niet zomaar elke luidspreker klakkeloos op

Zoeken op de Hans Audio website

Informatie aanvragen

Audio Aanbod

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

sluit je aan bij onze gemeenschap

Ontvang de coolste tips en het laatste nieuws

Word lid van onze community en ontvang de nieuwste productupdates en ontwikkelingen bij Hans Audio direct in je mailbox.