Verzendkosten / Shipping Costs

Verzenden

Wij van Hans Audio berekenen voor het merendeel geen verzendkosten. Sommige artikelen kunnen door gewicht en afmetingen niet gratis worden verzonden. U product wordt netjes en verzekerd naar u verzonden (met uitzondering van gebruikte zuilluidsprekers en verzending naar het buitenland, deze worden vanwege hun afmeting en/of afwijkende verzendkosten niet verstuurd).

Nieuwe producten worden binnen Nederland, Belgiƫ en Duitsland gratis verzonden.

 

De verzend- en administratiekosten kunnen echter bij specifieke producten afwijken maar gebeurt nooit achteraf.
Bezorging vindt plaats door heel Nederland en kunnen veelal ook op zaterdag geschieden.
De levertijd van de meeste producten zal tussen 2 en 5 werkdagen bedragen, na ontvangst van uw betaling.
Bij uitzonderingen wordt u op de hoogte gebracht. De meeste producten worden veelal door Postnl bij u thuis aangeboden of zijn af te halen bij een van de Postnl-afhaalpunt bij u in de buurt als u op het moment van aanbieden niemand thuis was. Er wordt ook gebruik gemaakt van andere transportbedrijven.
Vergeet niet direct te controleren of de goederen onbeschadigd bij u afgeleverd zijn en dit direct te melden aan de bezorger. Achteraf valt niet meer te controleren wanneer een beschadiging ontstaan is en is Hans Audio niet aansprakelijk te stellen voor transportschade.

Afhalen

Alle bestelde producten kunnen desgewenst afgehaald worden in onze winkel aan de Stationsweg 7 te Hoorn. Uiteraard zijn in dat geval geen kosten van toepassing en kunt u in de winkel betalen. U krijgt dan een bericht wanneer het bestelde product voor u klaar staat.

Betalen

U kunt bij ons veilig betalen met IDeal (Nederlandse rekeningen) of Bancontact / Mister Cash (Belgische rekeningen).

IDeal
mistercash-1

Ruilen en retourneren

Het is raadzaam de geleverde goederen na ontvangst nauwkeurig te inspecteren. In geval van ‘consumentenkoop op afstand’ geldt een zichttermijn van 14 dagen, waarbinnen de consument de overeenkomst eenzijdig kan ontbinden (herroepingsrecht). De retour verzendkosten zijn voor uw rekening als consument.

Shipping to foreign countries?

Thats possible. Please contact us for the actual shippingcost.