Vernieuwde kennismaking met Audio Analogue, Monitor Audio en Transrotor

Audio Analogue Maestro Anniversary Hans Audio 42 Vernieuwde kennismaking met Audio Analogue, Monitor Audio en Transrotor

In het weekend van 24 & 25 november kunt u bij ons terecht voor een luistershow met in de schijnwerpers de producten van Audio Analogue, Monitor Audio en Transrotor.

Het Italiaanse Audio Analogue is opgericht in 1995 door Giueseppe Blanda in Toscane. De producten van Audio Analogue staan voor Italiaanse schoonheid en liefde voor muziek. De producten worden hedendaags nog steeds door de familie Blanda, samen met een trouwe vaste groep medewerkers, in Italië ontwikkeld.
Onder het genot van een Italiaanse lekkernij zal Giuseppe met u het gehele assortiment van Audio Analogue doornemen vanaf de AA Cento geïntegreerde versterker tot aan de Bellini en Donizetti (voor-/ eindversterker).

Het innovatieve Engelse Monitor Audio is voor de meeste een vertrouwde speler op de markt. De luidsprekers van Monitor Audio bieden naast een fantastische koninklijke afwerking een fantastische klank. Samen met de versterkers Audio Analogue vormen ze een heerlijke muzikale combinatie.
Als dealer van Monitor Audio hebben wij de gehele Gold en Platinum serie in ons assortiment dus ook het topmodel de PL500 II. Deze wordt dit weekend gedemonstreerd op de Bellini & Donizetti voor en eindversterker.
In de andere 2 luisterruimtes staan opgesteld de Pucinni Anniversary met de PL100ll en/of PL200ll en de AA Cento i.c.m. de Gold 100/ Studio.

pl100 life 1 1 Vernieuwde kennismaking met Audio Analogue, Monitor Audio en Transrotor

Dit weekend staat ook in het teken van vinyl.
Het gehele weekend wordt er afwisselend gedraaid op verschillende draaitafels van Transrotor en bent u ook in de gelegenheid om een aantal mooie audiofiele platen te beluisteren. Deze nieuwe platen zijn zorgvuldig gekozen door Henk Guldemeester van Audiovinyl.nl die ook aanwezig zal zijn. Normaal zijn deze platen alleen in de webwinkel verkrijgbaar maar voor dit weekend neemt Henk wat aanraders mee die te beluisteren zijn en eventueel via webwinkel te bestellen zijn.

Het weekend heeft ook een feestelijk tintje, want als winkel vieren wij ons 7-jarig bestaan.
Mogen wij u verwelkom 24 en/of 25 november? Wij horen het graag.

Wij zijn gevestigd aan het trein- en busstation van Hoorn en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur (betaald parkeren).
U bent van harte welkom op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 16.00 uur.

startseite Vernieuwde kennismaking met Audio Analogue, Monitor Audio en Transrotor

Dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.