De Grimm Audio Mu1 netwerkspeler met Roon

Hans Audio is nu Grimm Audio-dealer.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Dat Grimm Audio mooie producten maakt wisten we al en dus werd het tijd om dit merk in ons assortiment op te nemen. Over Grimm’s nieuwe product, de MU1 netwerkspeler, hadden we zeer positieve verhalen gehoord en die verhalen werden nog ‘ns bevestigd bij het beluisteren van dit product van Nederlandse bodem. De MU1 is een fantastische netwerkspeler.

“MU1 is a revolutionary digital masterpiece”

Fever Sound

Grimm Audio ontwikkelt al ruim 15 jaar audioapparatuur. In eerste instantie werd in Eindhoven een ultieme analoog naar digitaal converter ontwikkeld op basis van 1-bit-DSD-streaming. Daarna was het de beurt aan een masterclock, inmiddels beschouwd als de “lowest jitter master clock in the professional audio industry“.

Met het LS1 playbacksysteem koos Grimm Audio voor een breder publiek: zowel de professionele technicus en producer als de muziekliefhebber die de originele opname thuis wil ervaren. De LS1 bestaat uit een geïntegreerde combinatie van digitale processor, klasse D-versterker en 2-weg luidspreker. Met een paar LS1-s subwoofers ontstaat een krachtig 3-wegsysteem.

Met de MU1 netwerkspeler levert Grimm Audio een netwerkspeler die naadloos past bij het LS1 systeem maar die ook veel andere high-end en muziekliefhebbers aan zal spreken. Eelco Grimm: “Grimm Audio streeft ernaar om u het vertrouwen te geven dat alle technische details tot in de puntjes verzorgd zijn, zodat het reproductiesysteem de muziek uit de weg gaat.” Kom zelf luisteren naar die prestatie.

Momenteel speelt Grimm Audio’s netwerkspeler MU1 de sterren van de hemel in de winkel. Maak een afspraak voor een luistersessie!

Bij aankoop van de MU1 vergoeden wij uw aangekochte Roon-abonnement t.w.v. €600

“This is the most exciting streamer I have heard for a long time”

Jason Kennedy – The Ear

Meer artikelen om te ontdekken

Tidal login error bij Cocktail Audio

Op dit moment blijkt er helaas een login probleem te zijn met Tidal. Alle Cocktail Audio apparaten geven aan dat de login gegevens niet herkend

Beste Luidsprekers 2021

Wat zijn de Beste Luidsprekers in 2021? Dat heeft te maken met meerdere factoren.Buiten de juiste combinatie, (je kunt niet zomaar elke luidspreker klakkeloos op

Zoeken op de Hans Audio website

Informatie aanvragen

Audio Aanbod

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

sluit je aan bij onze gemeenschap

Ontvang de coolste tips en het laatste nieuws

Word lid van onze community en ontvang de nieuwste productupdates en ontwikkelingen bij Hans Audio direct in je mailbox.