Hans Audio is nu Grimm Audio-dealer.

Dat Grimm Audio mooie producten maakt wisten we al en dus werd het tijd om dit merk in ons assortiment op te nemen. Over Grimm’s nieuwe product, de MU1 netwerkspeler, hadden we zeer positieve verhalen gehoord en die verhalen werden nog ‘ns bevestigd bij het beluisteren van dit product van Nederlandse bodem. De MU1 is een fantastische netwerkspeler.

“MU1 is a revolutionary digital masterpiece”

Fever Sound

Grimm Audio ontwikkelt al ruim 15 jaar audioapparatuur. In eerste instantie werd in Eindhoven een ultieme analoog naar digitaal converter ontwikkeld op basis van 1-bit-DSD-streaming. Daarna was het de beurt aan een masterclock, inmiddels beschouwd als de “lowest jitter master clock in the professional audio industry“.

Met het LS1 playbacksysteem koos Grimm Audio voor een breder publiek: zowel de professionele technicus en producer als de muziekliefhebber die de originele opname thuis wil ervaren. De LS1 bestaat uit een geïntegreerde combinatie van digitale processor, klasse D-versterker en 2-weg luidspreker. Met een paar LS1-s subwoofers ontstaat een krachtig 3-wegsysteem.

Met de MU1 netwerkspeler levert Grimm Audio een netwerkspeler die naadloos past bij het LS1 systeem maar die ook veel andere high-end en muziekliefhebbers aan zal spreken. Eelco Grimm: “Grimm Audio streeft ernaar om u het vertrouwen te geven dat alle technische details tot in de puntjes verzorgd zijn, zodat het reproductiesysteem de muziek uit de weg gaat.” Kom zelf luisteren naar die prestatie.

Momenteel speelt Grimm Audio’s netwerkspeler MU1 de sterren van de hemel in de winkel. Maak een afspraak voor een luistersessie!

“This is the most exciting streamer I have heard for a long time”

Jason Kennedy – The Ear

  • De Grimm Audio Mu1 netwerkspeler met Roon
    Grimm MU1
    Oorspronkelijke prijs was: € 12.750,00.Huidige prijs is: € 7.900,00.
Dit artikel delen?

Gerelateerde artikelen

Informatie aanvragen

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.