Gauder Akustik Cassian Black Walnoot

Nieuw: Gauder Akustik, detail en dynamiek.

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Hans Audio heeft de luidsprekers van het Duitse Gauder Akustik toegevoegd aan het assortiment. Een fraaie aanvulling van hoge kwaliteit. Gauder Akustik onderscheidt zich door zeer technische ontwerpen met geavanceerde materialen maar waarbij muziek als uitgangspunt nooit verlaten wordt. De luidsprekers van Gauder klinken dynamisch, direct, transparant en gedetailleerd en dat is niet vreemd als we naar de achtergrond van dit merk kijken.

Roland Gauder Nieuw: Gauder Akustik, detail en dynamiek.

Roland Gauder is al van jongs af aan bezig met muziek en muziekreproductie. Theoretisch en technisch inzicht in de wetten en principes die een rol spelen bij geluid ontwikkelde hij tijdens zijn studietijd. Gauder promoveerde in natuurkunde en gebruikt zijn wetenschappelijke kennis om luidsprekers verder te ontwikkelen en te bouwen.

Bij het ontwerpen gaat Gauder uit van een drietal kernparameters: de impulsresponse, het spreidingsgedrag van de drivers en fase-fouten die ontstaan in het cross-overgebied van de drivers. Hij kiest daarom voor zijn luidsprekers voor ultralichte, platte diafragma’s gemaakt van keramiek, maar ook diamant (!), voor vervormingsvrije transiëntweergave. Daarbij ontwerpt hij crossover-filters met een zeer rein fasegedrag en ultrasteile karakteristieken.

Gauder Akustik heeft verschillende series ontwikkeld. De ARCONA-serie, met keramische Accuton tweeter, introduceert high-end audio met een monitorluidspreker, drie vloerstaanders en een center speaker. De KERAMIK-serie, met Vescova en Cassiano luidspreker, gaat een stap verder: naast de keramische Accuton drivers kan er voor een tweeter ook gekozen worden voor een diamant-tweeter. De DARC-serie bestaat uit een reeks luidsprekers met perfecte aluminium behuizing en een bijzonder, speciaal voor deze serie nieuw filter.

Maak via telefoon of email een afspraak om ‘ns te komen luisteren!

Website van de fabrikant: Gauder Akustik

Meer artikelen om te ontdekken

Tidal login error bij Cocktail Audio

Op dit moment blijkt er helaas een login probleem te zijn met Tidal. Alle Cocktail Audio apparaten geven aan dat de login gegevens niet herkend

Beste Luidsprekers 2021

Wat zijn de Beste Luidsprekers in 2021? Dat heeft te maken met meerdere factoren.Buiten de juiste combinatie, (je kunt niet zomaar elke luidspreker klakkeloos op

Zoeken op de Hans Audio website

Informatie aanvragen

Audio Aanbod

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

sluit je aan bij onze gemeenschap

Ontvang de coolste tips en het laatste nieuws

Word lid van onze community en ontvang de nieuwste productupdates en ontwikkelingen bij Hans Audio direct in je mailbox.