Moon MiND app nu beschikbaar voor Android

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Moon Mind AndroidMet de komst van de Moon Neo Ace (all in one) is ook de applicatie beschikbaar voor Android. Dit zorgt ervoor dat mensen met een Android telefoon of tablet (bijvoorbeeld van Samsung, Sony, LG en HTC) nu ook gebruiken kunnen maken van de Moon MiND streamers.

De Moon MiND maakt prachtige streamers die ook beschikken over VTuner en Tidal(nu de eerste 3 maanden gratis, zolang de voorraad strekt). Uiteraard is er ook de mogelijkheid om uw eigen muziek af te spelen die opgeslagen is op een NAS of PC.
Er is al een Moon streamer vanaf 899 euro.

Nieuwsgierig geworden? De Moon 180 MiND, Moon ACE en Moon 280D DSD(dac +streamer) zijn bij ons in de winkel te beluisteren.

Meer artikelen om te ontdekken

Tidal login error bij Cocktail Audio

Op dit moment blijkt er helaas een login probleem te zijn met Tidal. Alle Cocktail Audio apparaten geven aan dat de login gegevens niet herkend

Beste Luidsprekers 2021

Wat zijn de Beste Luidsprekers in 2021? Dat heeft te maken met meerdere factoren.Buiten de juiste combinatie, (je kunt niet zomaar elke luidspreker klakkeloos op

Zoeken op de Hans Audio website

Informatie aanvragen

Audio Aanbod

Boek een luisterafspraak

Luister comfortabel en ervaar de echte geluidskwaliteit van uw ideale opstelling in onze speciale demosuites.
Vul uw gegevens in en wij nemen spoedig contact met u op.

sluit je aan bij onze gemeenschap

Ontvang de coolste tips en het laatste nieuws

Word lid van onze community en ontvang de nieuwste productupdates en ontwikkelingen bij Hans Audio direct in je mailbox.